murrays haarwax pomade

Murrays haarwax pomade

Eén van de populairste haarwax producten van de laatste jaren: Murrays Original Pomade. De Murrays haarwax is erg sterk en je hebt er maar weinig van nodig. Een goedkope wax om je haar in model te brengen.

Sterke haarwax: Murrays Original Pomade

De Murrays Original Pomade staat bekend als erg sterke en stevige haarwax. Je kunt je haar er in vrijwel iedere gewenste vorm mee brengen. Gebruik slechts één of twee vingertoppen van de wax om je kapsel is model te brengen. Smeer niet teveel op je handen, anders wordt het erg lastig om je haar te doen.

Lees ook onze beoordeling over deze haarwax in de Murrays review.

Tips: Je haar in model met Murrays haarwax

Over het algemeen vinden mensen het de eerste keer niet makkelijk om Murrays Original Pomade te gebruiken. Daarom hieronder een aantal Murrays tips.

Zet het blikje Murrays op een warme plek of warm het op met een föhn. Zo wordt de Murrays wat zachter. De Murrays vlakbij een warme douche zetten kan ook al helpen.

  • Gebruik slechts één of twee vingertopjes wax om je haar in model te brengen.
  • Wrijf en verdeel de wax goed over beide handen
  • Wrijf, nadat je de Murrays over je handen hebt verdeeld, de wax goed door je haar
  • Breng je haar in model
  • Was je handen onder warm water met zeep, gebruik eventueel ook een druppel afwasmiddel
  • Droog je handen af, of indien nodig wrijf ze schoon in een doek

Haarwax van Murrays kopen

Murrays is een zeer goedkope haarwax en ook vergeleken met haargel is het erg goedkoop. Wanneer je dagelijks twee vingertoppen Murrays gebruikt kun je makkelijk 3 tot 4 maanden een potje Murrays gebruiken. Daardoor is de wax behoorlijk goedkoop. De meeste wax of gel producten gaan korter meer. Ben je op zoek naar Murrays haarwax? Je kunt de wax hier kopen.

Light variant van Murrays original

Vind je de Murrays te dik? Of moeilijk van je handen te wassen? Probeer dan de Murrays Super Light versie. Murrays Super Light is een minder stugge variant van de originele versie. Echter is Murrays Super Light ook een stukje minder stevig. Probeer het zelf uit: koop Murrays Super Light.

Speciale shampoo voor Murrays

Heb je moeite om Murrays haarwax uit je haar te wassen? Krijg je de wax haast niet uit je haar? Wij schreven onderaan deze pagina hoe je wax uit je haar wast. Maar er zijn natuurlijk meer oplossingen. Zo heeft de fabrikant van Murrays zelf ook een goede shampoo ontwikkelt om haarwax uit je haar te wassen.