Murrays Review Haarwax

Murrays Review – Murrays Original Pomade Haarwax

Vandaag de Murrays review en beoordeling. Het is een momenteel één van de populairste soorten haar wax op de markt. Officieel luistert deze haarwax naar de naam: Murray’s Superior Hairdressing Pomade, maar bij ons is hij beter bekend als Murrays Original Pomade.

Algemene indruk – Murrays review

De haarwax van Murrays Original Pomade zit in een metalen potje van 90 ml. Dit lijkt in eerste instantie weinig, maar mensen met een kort tot middellang kapsel doen er al snel 4 maanden mee, bij dagelijks gebruik. Het potje heeft een klemdop, en dus geen draaidop.

De Murrays haarwax is geel van kleur en ziet er in eerste instantie een beetje vreemd uit. Het lijkt niet op andere soorten bekende wax. De geur is redelijk neutraal, sommige mensen vinden de geur lekker, anderen wat minder.

Beoordeling Murrays Pomade algemene indruk
Twee vingertoppen Murrays is voldoende om je haar goed in model te brengen.

Gebruik van Murrays Original Pomade haarwax

Murrays haarwax is de eerste keren niet bepaald gemakkelijk in gebruik. Je moet er even aan wennen en weten hoe je ermee om moet gaan.

Als de wax koud is moet je vrij veel kracht zetten om één of twee vingertopjes wax uit het potje te halen. Wanneer de wax warmer is, bijvoorbeeld als het op de verwarming heeft gestaan is het een stuk zachter.

Eén of twee vingertopjes zijn ook voldoende om je haar in model te brengen. De wax uitwrijven over je handen gaat goed, het kost natuurlijk wel iets meer kracht dan bij normale gel.

De wax door je haar wrijven kost ook wel weer wat kracht en is in het begin even wennen. Na meerdere keren gebruik wennen alle voorgaande stappen en zien wij het niet meer als nadelen.

Het haar is nu in vrijwel elk model te vormen en het is hartstikke stevig. We kunnen gerust zeggen dat Murrays Original Haarwax zeer sterk is. Het haar glanst niet enorm, maar wel een klein beetje.

Om de wax van je handen af te krijgen heb je zeep en warm water nodig. Ook een (hand)doek is geen overbodig luxe om de Murrays haarwax van je handen af te vegen.

De wax blijft erg goed zitten, na het dragen van hoofddeksels of het omkleden zit de wax er nog goed in. Als je wilt is het ook vrij eenvoudig om je haar te restylen in een ander model.

De haarwax krijg je er alleen uit met shampoo onder de douche. Bij ons levert dit geen problemen op, maar we hebben veel mensen gehoord die afwasmiddel gebruikten om het haar uit te wassen.

Voor- en nadelen Murrays haarwax

De voor- en nadelen van Murrays Original wax hebben wij kort op een rijtje gezet.

Voordelen Murrays Nadelen Murrays
Erg sterk In het begin moeilijk aan te brengen
Mooie lichte glans Zeep en warmwater zijn nodig om je handen schoon te maken
Haar in vrijwel elk model te brengen Uitwassen met alleen water lukt niet, shampoo is vereist
Murrays Original Pomade wax
Wij zijn zeer tevreden over Murrays Original Pomade

Eindbeoordeling: Murrays review haarwax

Wij zijn tevreden gebruikers van de haarwax na deze Murrays review. De Murrays haarwax is erg stevig en gaat niet na een paar keer omkleden uit je haar.

Echter moesten we wel wennen aan de stugheid van de Murrays bij het inbrengen in het haar. Ook handen wassen moet goed met zeep gebeuren wil je daarna weer schone handen hebben.

Toch raden wij Murrays sterk aan. Het is erg goedkoop: ongeveer €5 per potje en je doet er al snel 4 maanden mee bij dagelijks gebruik.

 

One thought to “Murrays Review – Murrays Original Pomade Haarwax”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *