review Got2B Glued

Review Got2B Glued Spiking Wax – Beoordeling en test

Dit keer de review Got2B glued en beoordeling van waxkopen.nl. Got2B Glued is een wax van het bekende merk Schwarzkopf. Wij testten de wax voor je.

Wat is Got2B glued Spiking Wax?

Got2B Glued Spiking wax, is een wax van het merk Got2B Glued, onderdeel van Scharzkopf.

Deze wax zou je net zo aan kunnen brengen als elke andere wax, maar het zou de stevigheid moeten hebben van lijm. Althans dat is wat de verkopers erover zeggen. Wij testten is dit geval de Got2B Glued Spiking variant. Je kunt deze onder andere hier kopen.

Beoordeling Got2B Glued – Algemene indruk

De Got2b Glued spiking wax zit in een potje van 75 ml met metalen draaidop. Het potje kost ongeveer €6. Zoals de naam doet vermoeden zou het zo sterk moeten zijn als lijm.

De wax ruikt lekker, niet heel sterk, maar er zit een zachte frisse geur aan de wax.

De wax in het potje lijkt niet enorm hard te zijn, het is meer te omschrijven als een soort creme.

Review Got2B Glued Spiking wax

De Spiking wax van Got2B glued ruikt dus goed. Het is makkelijk op je hand aan te brengen en uit te wrijven. Vervolgens is de wax wel wat plakkerig, maar tamelijk makkelijk in het haar aan te brengen.

De wax is behoorlijk stevig en brengt kort tot middellang haar gemakkelijk in model. Het geeft je kapsel een lichte glans. Voor lange haren die echt veel stevigheid vereisen kun je deze wax beter combineren met de Got2B Glued Spiking Glue, een zeer sterk haarproduct.

Got2B Glued Spiking Wax is relatief sterk voor de prijs die je ervoor betaald. Echter geeft het product vooral veel volume aan je haar en niet persé sterkte.

Je kapsel blijft vrijwel de hele dag in vorm, ideaal. Met water kun je je kapsel eventueel ook nog restylen.  Een groot voordeel van Got2B Glued Spiking wax is dat het makkelijk uit je haren te wassen is. Dat geldt bijvoorbeeld niet voor Murrays Original Pomade.

In het kort: review Got2B Glued Spiking Wax is het proberen waard

Zoek je naar een relatief goedkope wax die vrij stevig is? Wacht dan niet langer en probeer een potje Got2B Glued Spiking Wax van Schwarzkopf. De wax is makkelijk aan te brengen en goed te stylen.

De wax is uitstekend geschikt voor korte tot middellange kapsels. Voor de lage prijs ontvang je een relatief sterkte wax. Daarnaast is de wax makkelijk uit je haar en van je handen te wassen.

Got2B Glued Spiking Wax is zeker het proberen waard. Goede prijs kwaliteit verhouding.

 

One thought to “Review Got2B Glued Spiking Wax – Beoordeling en test”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *