Haarwax pasta – Review L’Oreal Paris Studio Line

Vandaag een beoordeling over een haarwax pasta: Review L’Oréal Paris Studio Line. Het is een wax pasta uit de Studio Line productreeks en luistert officieel naar de naam Special FX Remix Styling Pasta 5. Is de L’Oréal Paris Studio Line wax sterk, glansend en stevig? Wij zoeken het voor je uit.

Eerste indruk: Review L’Oreal Paris Studio Line

De L’Oreal Paris Studio Line kun je kopen in een potje van 150 ml. Dit is een vrij gangbaar formaat voor een dergelijk potje gel. De prijs van een potje ligt ongeveer rond de €5. De styling pasta is wit van de kleur en ruikt lekker fris. Op het plastic potje zit een draaideksel.

 

 

Gebruik van L’Oreal Paris Studio Line

De wax is niet hard in het potje. Je kunt het dus gemakkelijk met je vingers eruit halen en op je hand smeren. Kneden en opwarmen van de L’Oreal haarwax is niet nodig.

De wax is matig tot redelijk stevig. Je kunt er wat vorm mee aanbrengen in je haar, maar een hanenkam of spikes in model brengen met deze haarpasta is niet mogelijk. Daarvoor is de pasta niet stevig genoeg.

De wax pasta van L’Oreal blijft zacht in je haar en behoudt zijn vorm. Het wordt dus niet echt hard zoals bij veel gels wel het geval is. Dat is dan ook gelijk een verschil tussen wax en gel.

De pot is redelijk van formaat waardoor deze vrij lang meegaat. Natuurlijk is dit afhankelijk van hoeveel wax pasta je per keer gebruikt.

Het haarproduct is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Een nadeel van het de wax is dat het parabenen bevat, parabenen kunnen in bepaalde gevallen allergische reacties veroorzaken. Dit gebeurt soms bij uitwendig gebruik op beschadigde huid.

Review L’Oreal Paris Studio Line eindbeoordeling

De pasta is geschikt voor korte kapsel waar geen bijzondere vormen in aangebracht worden zoals rechtopstaande stekels (spikes) of hanenkammen. De L’Oréal Paris Studio Line is niet stevig genoeg voor dit soort modellen. Verder is de haarwax goed hanteerbaar en makkelijk aan te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *